PRAVILNIK O OPŠTIM USLOVIMA KORIŠĆENJA WEB PRODAVNICE GRUBINLAB.COM

Član 1

Ovim pravilnikom o Opštim Uslovima korišćenja usluga web prodavnice grubinlab.com definisana su osnovna pravila čijim će poštovanjem od strane GRUBIN LAB (u daljem tekstu: Prodavac) i krajnjeg korisnika prodavnice (u daljem tekstu: Kupac) biti obezbeđeno uspešno okončanje prodajnih transakcija putem web prodavnice grubinlab.com

Član 2

Nepoštovanje ovde definisanih pravila može prouzrokovati neizvršenje platne transakcije ili neuspelu porudžbinu. Pravilnikom su precizirane i posledice koje u slučaju neizvršenja transakcije ili neuspele porudžbine snose Prodavac i Kupac.

Član 3

Prodavac zadržava pravo promene uslova korišćenja zavisno od promene u ponudi svojih usluga i(li) važeće zakonske regulative. Kupac je u obavezi da pre svake kupovine proveri informacije vezane za uslove poslovanja.

Član 4

Sva naručena roba putem web prodavnice Prodavca obavezujuća je za Kupca i Prodavca istovremeno, i ne može biti otkazana ili izmenjena bez prethodnog dogovora obeju strana.

Član 5

Kupac se obavezuje da će tokom naručivanja robe preko web prodavnice Prodavca pratiti sledeće korake:

- korak 1 – izbor proizvoda
- korak 2 – izbor količine
- korak 3 – prijava i(li) upisivanje ličnih podataka
- korak 4 – pregled svih podataka, kontrola, prihvatanje Opštih uslova i porudžbina
- korak 5 – zaključenje porudžbine
- korak 6– preuzimanje robe i plaćanje gotovinski pouzećem kuriru.

Član 6

Prodavac se obavezuje da će robu dostaviti Kupcu u najkraćem mogućem roku.

Član 7

Prodavac ne može preuzeti odgovornost za bilo kakve nepredviđene troškove nastale zbog kašnjenja u dostavi i preuzimanju naručene robe od strane Kupca. Ukoliko Kupac navede pogrešne lične podatke ili e-mail adresu u procesu kupovine, Prodavac ne može snositi odgovornost za probleme u dostavljanju ili preuzimanju naručene robe.

Član 8

Sve eventualne reklamacije biće rešavane u skladu sa Pravilnikom o rešavanju reklamacionih zahteva. Za sve sporove između Prodavca i Kupca koji ne mogu biti rešeni sporazumno i u duhu dobre poslovne saradnje nadležan je sud u Beogradu.